inwoonderland.blogg.se

back in cali

Kategori: Santa Barbara

 
Back in Cali! Det blev en betydligt längre och omständigare hemresa från Cancun än vad vi hade räknat med. Vi lämnade hotellet vid 11 på kvällen i lördags och tog flyget från Cancun till Mexico City. Väl framme i Mexico City inser vi att det vi inte har ett viktigt papper som man måste ha för att lämna Mexico och kontoret där vi skulle fixa ett nytt papper öppnade efter det att vårat plan till LA skulle gå. Det fanns inte mycket annat vi kunde göra än att köpa biljetter till ett plan som gick senare på dagen, så istället för att åka från Mexico City kl 5.50 åkte vi 13.30. 
 
Nu är vi i alla fall tillbaka i Santa Barbara efter att ha varit på resande fot i nästan 24 timmar. Men en nattssömn och lunch på Something´s Fishy fick mig definitivt på fötter igen!

Pausa tiden

Kategori: Outfit, Resor

 
Hallå där! Vad fort min vecka har passerat, kan inte förstå att det är fredag redan! Och vilken vecka på det. Har spenderat tid med fina människor och myisga stunder har avlöst varandra. Imorgon kväll bär det av tillbaka till Santa Barbara och snart drar vardagen igång. Tiden får gärna stå stilla en liten stund bara. 
 

Red dress

Kategori: Outfit, Resor

 
 
Här i Mexico har man tillfälle att ha på sig lite somriga klänningar som gör sig bra till solbrännan! Min klänning är från Forever 21 och Amandas är från ANGL.