inwoonderland.blogg.se

Highway one

Kategori: Roadtrip

 
Nu är vi tillbaka i Santa Barbara! Vi tog Highway 1 från LA, vilket tog ungefär 2 timmar. Det är verkligen en av världens finaste vägar att köra längs med havet på ena sidan och klippor på den andra. När vi hade kommit ungefär halvvägs såg vi två delfiner som tittade fram, såklart så försvann dem ner i havet igen när vi stannade och skulle ta bild. Målet är definitivt att fånga en delfin på bild!
 
När vi väl var framme i Santa Barbara åkte vi lite med våra nya pennyboards, lite ostabilt hehe men hoppas på att bli bättre!

Long beach

Kategori: Roadtrip


 
Vi hann även med en sväng förbi Long beach! Vi kände oss alla för trötta för att gå runt allt för mycket så det blev bara en snabb promenad på stranden och sen åt vi sushi på Second Street. Vi gjorde dessutom våran första kändisspotting i LA, vi såg Anine Bing (danska designer/modell/sångerska) inne på Ralphs på Sunset Boulevard. De andra visste knappt vem det var men jag tyckte det var lite småcoolt!
 

Griffith Observatory

Kategori: Roadtrip

 
Åh Griffith Observatory, vilket ställe! Vi tog bilen upp på en kulle (?) där man hade utsikt över Hollywoodskylten och i princip hela LA. Man får verkligen perspektiv på hur stort LA är, helt enormt! En plats värd att besöka om man är i LA och har bil! Dock var Hollywoodskylten ganska långt borta så man kunde inte direkt ta en bild framför den men det var coolt att se staden uppifrån! Imorgon åker vi tillbaka till Santa Barbara och på måndag börjar skolan på riktigt! Spännande!